Kezdőlap » AZ IBIS MUSIC IDÉN NYÁRON IS A LEGFRISSEBB HANGZÁSOKKAL ÉS RITMUSOKKAL VÁRJA A KÖZÖNSÉGET EURÓPA-SZERTE

AZ IBIS MUSIC IDÉN NYÁRON IS A LEGFRISSEBB HANGZÁSOKKAL ÉS RITMUSOKKAL VÁRJA A KÖZÖNSÉGET EURÓPA-SZERTE

by Dávid

AZ IBIS ÉS AZ ALL A 2023-AS SZIGET FESZTIVÁLON IS EGYÜTT SZPONZORÁLJA AZ EURÓPA SZÍNPADOT

Folytatódik az ibis MUSIC nyári zenei turnéja! Az ibis és az ALL ismét összefog, friss és izgalmas hangzást kínálva Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a 2023-as Sziget Fesztiválon. Az ibis x ALL Európa Színpadon fellépő tehetséges, feltörekvő művészeket minden zenekedvelőnek látnia kell. Ahogy megszokhattuk, augusztus 10-15. között a budapesti Sziget megtelik a világ minden tájáról érkező produkciókkal, felejthetetlen élményeket garantálva. Billie Eilish, Lorde, Imagine Dragons, David Guetta – csak néhány az idei fesztivál headlinerei közül.

A zene iránti szenvedélyéről, élettel teli szállodai atmoszférájáról és kényelmes elhelyezkedéséről ismert ibis és az ALL – Accor Live Limitless ismét egyesíti erőit. A nyári zenei fesztiválokon Európa-szerte a márkák nevét viselő színpadok, szállodai koncertek és különleges ajánlatok várják azokat, akik szeretnek új hangzásokat és feltörekvő helyi művészeket felfedezni, és élményeiket másokkal megosztani. A turné Közép-Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljával, a 2023-as Sziget Fesztiválon indul.

Az évekre visszanyúló sikeres együttműködés és a tavalyi nagy érdeklődés után az ibis és az ALL visszatér a Sziget Európa Színpadára. Augusztus 10-től, csütörtöktől kezdve öt napon keresztül ez lesz a megfelelő helyszín mindenki számára, aki szeret új és friss hangokat felfedezni. A színpad minden eddiginél színesebb és izgalmasabb felhozatala a legjobb feltörekvő együtteseket mutatja be a világ minden tájáról. A korábbi években olyan zenekarok léptek fel itt, akik mára világhírűnek számítanak – érdemes már most felfedezni a jövő tehetségeit. De a magyarok közül itt lép fel az underground elektronika legendája, az Anima Sound System, és az utóbbi évek legmenőbb producere, Hundred Sins.

„Büszkék vagyunk az ibis MUSIC népszerűségére. Minden évben új művészeknek adunk lehetőséget, hogy megmutathassák tehetségüket. A zene már évek óta márkánk központi eleme. Az ibis x ALL Európa Színpad egyedi és kiemelkedő kínálatával egyre inkább a Sziget Fesztivál egyik mérföldköve. Aki új zenei inspirációt keres és szeretné ízlését bővíteni, színpadunkon a friss és új előadók legjobb válogatását kapja” – mondta Florence Liger-Tourres, az Accor gazdaságos márkákért felelős európai és észak-afrikai alelnöke.

Az ibis x ALL Europe Stage a világ minden tájáról érkező friss, feltörekvő hangok ünnepe, a zenerajongók számára kihagyhatatlan célpont. Az ibis MUSIC programján keresztül az ibis pályafutásuk kezdetén álló zenekarokat és művészeket támogat, és a szállodai fellépéseken és fesztiválszponzorációkon keresztül a világ minden táján megismerteti őket a zeneszerető utazókkal.

Az ibis MUSIC nyári turnéja a 2023-as Sziget Fesztivál premierjét követően Lengyelországban és Németországban az ibis szállodákban folytatódik, különböző ígéretes művészek, köztük a magyar fesztiválon fellépők koncertjével.

A következő állomás a kétnapos Superbloom fesztivál München szívében, szeptember 2-3-án, a történelmi Olympiaparkban, az Olimpiai Stadionban, ahol zene, művészet, kultúra, életmód, közösség, kutatás, oktatás és design találkozik, és a látogatók összes érzékszervére ható élmények születnek.

A Summer of Music alatt az ibis a közösségi médiában exkluzív tartalmakkal szolgál, a kulisszák mögötti soundcheckektől kezdve a jegyajándékokig és az ibis szállodákban átélhető koncertélményekig.

Az ALL-partnerségnek köszönhetően az Accor életmód hűségprogramjának tagjai exkluzív Limitless Experience élményben részesülhetnek a Sziget Fesztiválon, beleértve egy pénzért nem megvásárolható backstage túrát is. Az ALL új és meglévő tagjai tagjai nyereményjátékon vehettek részt, amelyen egy pár VIP fesztiváljegyet, exkluzív kulisszák mögötti túrát és szállodai tartózkodást nyerhettek. Csatlakozzon az ALL-hoz, hogy egyedülálló és exkluzív élményeket szerezzen.


ibis

A mindenki számára nyitott és barátságos ibis 1974 óta úttörő márka. Az ibis szállodákat az utazók és a helyiek kortárs stílusukért, a vibráló közösségi terekért, az otthonos hangulatú szobákért, a nyüzsgő bárokért, kiadós étkezésekért és az egyszerű mobil bejelentkezésért kedvelik. A márka az élőzene iránti szenvedélyéről is ismert, a vendégeknek a különböző hangulatokhoz összeállított lejátszási listákat kínál, és feltörekvő zenészek exkluzív koncertjeihez biztosít hozzáférést. Bármi legyen is az úti cél a világon, a vendég az ibisben mindig a megfelelő helyen érzi majd magát. Több mint 1200 szállodájával 65+ országban az ibis világszerte a gazdaságos vendéglátás vezető márkájaként ismert és elismert. Az ibis a világ vezető vendéglátóipari csoportja, az Accor része, amely több mint 110 országban több mint 5400 szállodát üzemeltet. A márka részt vesz az ALL – Accor Live Limitless életmód hűségprogramban, amely kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles választékához biztosít hozzáférést.

ibis.com | all.accor.com | group.accor.com

ALL – Accor Live Limitless

Az ALL Accor Live Limitless foglalási platform és hűségprogram, amely a szállodai tartózkodás alatt és azon túl is növeli az Accor-élményt. Az ALL foglalási platformja 110 országban több mint 40 szállodamárkán keresztül biztosít zökkenőmentes kapcsolatot az Accor szállodákkal, páratlan választékot kínál a legkedvezőbb árú tartózkodásra, hűségprogramja pedig több mint 90 stratégiai partnerrel a kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles választékához biztosít hozzáférést. Az ALL több mint 2000 globális rendezvénnyel segíti tagjait szenvedélyük mindennapi megélésében, a helyi felfedezésektől kezdve az év legnagyobb sport- és zenei eseményein át a séfek mesterkurzusaiig. Az ALL – Accor Live Limitless az utazók által leginkább díjazott hűségprogram. Fedezze fel az ALL-t az all.com oldalon.

Hasonló cikkek

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy